11 mai 2024
Târgoviște – “Şcoala de vară”  a PSD, veselia prichindeilor

Târgoviște – “Şcoala de vară” a PSD, veselia prichindeilor

COMUNICAT DE PRESA

40 de copii din toate cartierele municipiului Targoviste au participat la “Scoala de vara” organizata de femeile social-democrate din Targoviste.

Prichindeii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani au fost primiti la sediul PSD Dambovita de viceprimarul Targovistei Ioan Tutuianu, presedinta Organizatiei de Femei PSD Targoviste Maria Diculescu si consilieri municipali.

Scoala de Vara a debutat, spre bucuria copiilor si incantarea parintilor, cu vizitarea Gradinii Zoologice Targoviste . A urmat concursul de sah la finalul caruia castigatorii au fost premiati de catre organizatori. Actiunea a continuat cu vizionarea unor filme animate pentru copii si cate o binemeriata pizza pentru fiecare participant la Scoala de Vara a Femeilor Social –Democrate targovistene.

Viceprimarul Ioan Tutuianu si consilierii municipali PSD au raspuns intrebarilor parintilor dar si curiozitatilor copiilor. S-a discutat despre lipsa unor parcuri de distractie , starea jalnica a locurilor de joaca si nu in ultimul rand despre situatia Bazinului de inot.

De mentionat ca toti copii prezenti la actiune au fost premiati cu o diploma de abslvire si o minge de football.

Biroul de presa al PSD Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial