6 mai 2024
PSD Târgovişte şi-a depus oficial candidaturile

PSD Târgovişte şi-a depus oficial candidaturile

candidati„Depun această candidatură cu gândul la viitor. Am lângă mine o echipă cu care sunt convins că vom face treabă, sunt profesionişti, sunt oameni care pot într-adevăr să se implice cu succes în administraţia publică locală. Târgoviştea este casa mea, este casa noastră, este oraşul în care m-am născut, în care am crescut, în care muncesc, oraşul în care vreau să îmbătrânesc şi vreau să îmbătrânesc într-un oraş civilizat, într-o Târgovişte modernă.

Sunt convins că nu sunt singur şi că sunt mulţi alţii care gândesc la fel. Împreună putem construi acest viitor al oraşului Târgovişte. Pentru primar am strâns aproape 12 mii de semnături, iar pentru consilieri – undeva la 10 mii. Am emoţii, este normal şi omenesc să ai emoţii, mai ales că este un moment deosebit atât în viaţa noastră personală, cât şi vizavi de viaţa publică pe care fiecare dintre noi o avem, dar am încredere în târgovişteni, am încredere că oamenii vor avea discernământul de a alege o persoană şi de a alege o echipă care să le reprezinte interesele cel mai bine. Cuvintele care caracterizează echipa de consilieri sunt tinereţe, profesionalism, hotărâre”, a declarat candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte.

„Sunt bucuros să prezint astăzi o echipă, avem un candidat foarte bun pentru funcţia de primar, este foarte tânăr, foarte energic, foarte bine pregătit profesional şi-a dovedit într-un an şi două luni capacitatea de a mobiliza administrativ toate structurile Primăriei şi să finalizeze proiecte care păreau că nu se vor termina niciodată.

Sunt convins că Cristi Stan va fi primarul municipiului Târgovişte pe data de 5 iunie. Am depus primii candidatura, vom fi primii şi pe data de 5 iunie.Vom avea o majoritate în Consiliul Local pentru că avem o echipă foarte bună alături de Cristi Stan şi vom face foarte mult bine Târgoviştei şi judeţului pentru că Dâmboviţa nu poate trăi fără să fie aşezate foarte bine lucrurile în Târgovişte.

Legat de echipa de consilieri municipali, a fost înnoită fundamental, am vrut să marcăm deschiderea PSD spre intelectualitate, spre oamenii de valoare, spre oamenii de afaceri, spre profesioniştii din domeniu. Eu cred că este cea mai bună echipă de consilieri municipali pe care a avut-o PSD în ultimii 26 de ani”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial