3 mai 2024

Puşi pe rele! Au distrus oglinzile şi au furat numerele de înmatriculare de la două maşini!

inmore1Bănuiți de furt și distrugere, identificați de poliţiştii din Moreni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au identificat principalii bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, respectiv doi bărbați de 22 și 35 de ani, ambii din I. L. Caragiale.

În sarcina acestora s-a reţinut că la data de 01 octombrie a.c., ar fi sustras plăcuțele cu numere de înmatriculare montate pe două autovehicule ce se aflau parcate pe raza localității Ghirdoveni.

De asemenea, cei în cauză ar fi avariat autoturismele, prin distrugerea oglinzilor laterale.

Pentru probarea activității infracționale, ieri, 27 decembrie, polițiștii au efectuat 3 percheziții la domiciliile bănuiților, în urma cărora au fost descoperite și indisponibilizate bunurile sustrase.

braziPeste 200 de sancţiuni contravenţionale aplicate de poliţişti, în urma acţiunilor pentru verificarea operaţiunilor cu pomi de Crăciun

În perioada 24 noiembrie – 27 decembrie a.c., poliţiştii dâmboviţeni au desfăşurat 85 de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de arbori din păduri şi a faptelor ilicite asociate din circulaţia, depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

Totodată, poliţiştii au verificat legalitatea operaţiunilor de tăiere, transport şi comercializare a pomilor de Crăciun.

Acţiunile au fost organizate pe drumurile publice, în zone împădurite, în pieţe şi târguri sau în alte locuri special amenajate pentru comercializarea pomilor de Crăciun.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat 263 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 70.000 de lei şi au constatat 3 infracţiuni.

Totodată, au fost confiscate 420 de coroniţe de brad, 670 de kilograme de cetină, 54.50 m³ de material lemnos și un ferăstrău mechanic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial