27 aprilie 2024
Purul adevăr despre jocurile de la cazinourile online

Purul adevăr despre jocurile de la cazinourile online

Cazinourile online reprezintă un fel de tărâm al făgăduinței pentru unii dintre gambleri. Există „vânători” de oferte promoționale precum cea activată prin cod bonus Maxbet, care își deschid conturi doar pentru a avea parte de recompense.

Pornesc cu stângul cei care asociază jocurile de noroc cu ideea de îmbogățire. Singura rațiune a participării la aceste jocuri ar trebuie să fie relaxarea. Purul adevăr despre jocurile de la cazinourile online este că cei care obțin câștiguri uriașe într-un an calendaristic pot fi numărați pe degetele de la o singură mână, la nivel mondial.

În principiu, jocurile din cazinourile online sunt inofensive. Se tot vorbește despre pericolul dezvoltării unei dependențe. Acest pericol există, nimeni nu îl poate contesta, însă nu îi visează pe cei care își impun și respectă anumite limite, atât de buget, cât și de timp.

De exemplu, dacă aloci un buget lunar de 100 de lei pentru jocurile de noroc și te oprești până luna următoare în cazul în care l-ai epuizat, atunci nu vei dezvolta nicio dependență. Am luat ca reper 100 de lei, dar suma alocată variază de la buzunar la buzunar. Indicat este ca ea să nu depășească 10% din venit.

Este mai probabil să pierzi acești bani decât să îi înmulțești, dar nu vorbim despre o pierdere ca și cum ți-ar cădea bancnota de 100 de lei din buzunar, când mergi pe stradă.  De fapt, cu ea plătești o distracție, ca și cum ai închiria un kart pentru câteva ture, sau ai cumpăra bilete la circ. Presupunând că joci la sloturi runde cu miza de 20 de bani fiecare, 100 de lei înseamnă 500 de rotiri generatoare de un anumit tip de emoție.

Atenție la jocurile cu Jackpot

Un alt adevăr este că jocurile cu Jackpot atrag foarte mult, dar reprezintă o alegere cu două tăișuri. Pe de o parte, există posibilitatea de a câștiga o sumă chiar și cu șase zerouri. Pe de altă parte, probabilitatea de a da lovitura este infimă, iar fondul de premiere pentru rotirile câștigătoare este mai mic decât la alte sloturi, pentru că o parte din fiecare miză se duce în fondul de jackpot.

„Banii câștigați ușor se duc la fel de ușor” este o vorbă cât se poate de adevărată în cazul jocurilor de cazino. Este demonstrat matematic că, pe termen lung, casa este în avantaj. Așadar, dacă nu retragi banii atunci când vine un câștig mai consistent, în cele din urmă îi vei pierde. Norocul este ceva extraordinar. „Ghinionul” este normalitate.

Nicio strategie nu garantează câștigul

Jocurile de cazino, cu excepția pokerului, sunt diferite de pariurile sportive. Cine pariază pe evenimente din sport poate reduce ponderea șansei în deciderea biletului prin analizarea minuțioasă a meciului și prin interpretarea corectă a informațiilor găsite. În cazul ruletei sau al sloturilor, orice încercare de a depista un tipar este în zadar. Nu există nicio strategie care să garanteze câștigul, ci doar bune practici care să mărească șansele de a fi pe plus pe termen lung.

De exemplu, la ruletă se pot pune pariuri pe selecții cu probabilitate mare de câștig, cum ar fi pe culoare sau pe număr par/impar. La sloturi, pot fi alese jocurile cu Payout ridicat. Ca parte a unei strategii de succes, bugetul trebuie împărțit în mize egale astfel încât să ai posibilitatea de a juca un număr cât mai mare de runde.

Dacă nu vrei să îți riști banii, te poți distra cu variantele demo ale jocurilor. Cele mai multe cazinouri licențiate oferă această posibilitate. Este, însă, o impresie falsă că nu ai nimic de pierdut. Dacă stai o zi întreagă pe Internet jucându-te, pierzi ceva poate chiar mai important decât banii: timpul. Banii îi mai recuperezi, dar timpul petrecut în exces la jocuri nu mai poate fi adus înapoi.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial