19 aprilie 2024
Pucioasa – Bătrânii cu handicap au un centru de îngrijire de 5 stele!

Pucioasa – Bătrânii cu handicap au un centru de îngrijire de 5 stele!

A fost inaugurat Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială de la Pucioasa!

La eveniment au participat şefii din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, dar şi miniştrii Muncii şi Mediului, Mariana Câmpeanu şi Rovana Plumb.

„Este important că dumneai (Rovana Plumb) este prezentă, fiind şi candidatul desemnat de USL pentru funcţia de deputat pe acest colegiu, şi sunt convins că va oferi sprijin constant, vorbesc de sprijin privat, pentru Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de la Pucioasa. În calitate de vicepreşedinte al CJD, dar şi de candidat la Senat pe acest colegiu este colegul meu Leonardo Badea, care coordonează anumite activităţi ce ţin de Direcţia de Asistenţă Socială”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

„Grija faţă de persoanele de vârsta a treia poate fi interpretată şi ca o acţiune de dreptate faţă de cei care au muncit atâţia ani şi care au contribuit la construirea României. Deschiderea acestui centru reprezintă un bun exemplu de colaborare între Guvernul USL, autoritatea judeţeană şi primar. Avem nevoie să elaborăm acele politici publice care să răspundă cel mai bine cetăţenilor din comunităţile locale. Şi care poate fi cea mai bună «curea de transmisie» de la cetăţeni către primar, autoritatea judeţeană, guvern şi bineînţeles către Parlament?”, a spus ministrul Rovana Plumb.

„Cu mult efort şi cu bani puţini tot realizezi ceva. Principalul e să vrei. Dacă vrei numai să tai şi să distrugi, e foarte uşor şi cu efort minim”, a arătat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial