24 martie 2023
PSD are o mare problemă la Titu! Primarul Niculae va candida din partea UNPR!

PSD are o mare problemă la Titu! Primarul Niculae va candida din partea UNPR!

tniculaeStimati locuitori ai orasului Titu,

Anul acesta se implinesc 4 ani de cand dumneavoastra mi-ati acordat increderea si sustinerea pentru a va reprezenta in cadr…ul administratiei locale in functia de primar al orasului. Ne apropiem de finalul unui mandat in care am preferat sa las faptele sa vorbeasca pentru mine, in care am preferat sa stau deoparte de luptele politice si mai aproape de nevoile si solicitarile dumneavoastra. Am preluat o primarie cu datorii enorme si am reusit in acesti ani sa reduc datoriile aproape de zero, respectand, totodata, promisiunile fata de dumneavoastra prin proiectele care au schimbat si vor schimba in continuare fata orasului. Ati gasit in mine intotdeauna un om al dialogului, am incercat sa fac tot ce imi sta in putinta sa rezolv atat problemele punctuale, cat si cele de interes general, usa mea a fost si va fi intotdeauna deschisa pentru dumneavoastra.

Totusi, consider ca un singur mandat nu este de ajuns pentru a finaliza toate proiectele pe care orasul Titu le merita si le asteapta de atata timp, doresc ca impreuna sa facem din Titu un model de dezvoltare printre orasele din judet si din tara. De aceea, am luat hotararea sa candidez pentru un nou mandat de primar al orasului, tocmai din respect pentru dumneavoastra, pentru a nu abandona planul de dezvoltare la care m-am angajat in fata dumneavoastra. Decizia mea este de a candida la alegerile din iunie 2016 pe listele UNPR Dambovita, intrucat echipa UNPR m-a sustinut in acesti ani in demersurile mele de a implementa proiecte de importanta majora pentru orasul nostru, multe din proiectele care se deruleaza in orasul nostru nu ar fi fost posibile fara sprijinul echipei UNPR. De asemenea, sustin aceasta decizie cu motivatia unei increderi puternice in noile proiecte ale UNPR Dambovita, in presedintele organizatiei judetene, dl. Dumitru Miculescu si in intreaga echipa a dumnealui.

Hotararea mea de a candida pe listele UNPR Dambovita este data de dorinta pe care o am de a continua proiectele incepute pentru orasul Titu si de a initia altele noi, si astfel, orasul pe care il pretuim cu totii, sa isi continue cursul spre o dezvoltare demna de un oras european.
Aceasta decizie are nevoie de sustinere din partea dumneavoastra, doar cu sprijinul dumneavoastra voi putea sa continui ce am inceput in orasul Titu. M-as bucura ca, la finalul actualului meu mandat, sa fiti convinsi ca dumneavoastra sunteti adevaratii castigatori ai competitiei electorale din 2012.

Aveti incredere in mine si in echipa UNPR. Voi veni in fata dumneavoastra cu o echipa de oameni profesionisti, tineri competenti si oameni cu o inalta tinuta morala si profesionala si va vom solicita sprijinul pentru a putea continua investitiile in bunastarea orasului nostru si pentru a raspunde asteptarilor dumneavoastra. Va voi prezenta, in lunile ce urmeaza, angajamentul nostru electoral pentru urmatorii 4 ani si sper ca seriozitatea de care am dat dovada in acest mandat sa va convinga ca toate proiectele la care o sa ma angajez vor deveni realitati.

Sa fiti convinsi ca voi ramane acelasi om pentru care primeaza politica bunului simt si al respectului fata de cetatean, iar interesul dumneavoastra va fi in continuare singurul principiu dupa care ma voi ghida in activitatea mea. Pentru mine ca om nu functiile sunt importante, acestea sunt trecatoare, important este ce pot face eu pentru oamenii care si-au pus speranta si increderea in mine, important e sa nu va dezamagesc si sa pot duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus impreuna. De aceea, sta in puterea noastra, a tuturor, sa continuam in aceeasi directie de dezvoltare si de progres inceputa in 2012.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Cu respect,
Traian Niculae
Primarul Orasului Titu

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial