19 aprilie 2024
Protest, pe DN 71, la Moţăieni: “Câţi oameni trebuie să mai moară?!”

Protest, pe DN 71, la Moţăieni: “Câţi oameni trebuie să mai moară?!”

prot6Peste o suta de persoane au protestat, la Moţăieni, unde o femeie a murit vineri, dupa ce un camion cu lemne s-a rasturnat peste ea.
Oamenii spun ca accidentul s-a produs din cauza ca autoritatile nu au reparat Drumul National 71, dupa surparea unui mal de pamant.
fien11Camionul ar fi intrat in balans, cand soferul a franat brusc, dupa o curba, la vederea un semafor care restrictioneaza circulatia.
Peste o suta de protestatari si-au strigat nemultumirile in strada. Oamenii spun ca au facut mai multe cereri, prin care au cerut urgentarea lucrarilor de reparatii. Insa fara rezultat!
prot8DANIELA PARASCHIVA, protestatar: “Cati mai trebuie sa moara?! E al treilea accident, un copil cu motoreta, o femeie care e in cimitir, e moarta. Cat sa mai asteptam?”
prot4REMUS MANEA, protestatar: “Am facut petitii, mi-au semnat 700 de oameni, am depus-o prin mail, am primit raspuns, au spus ca s-au demarat procedurile de documentatie tehnica, birocratie, din pacate au inceput sa moara oamenii”
Protestatara: “A murit o femeie nevinovata, puteam sa fiu eu in locul ei”
prot7Protestatara: “Am copii, nu mai am siguranta, daca trec cu ei pe acolo ma trezesc ca ne omoara”
prot3Situatia drumului treneaza din primavara, cand pe sensul de mers de la Targoviste spre Sinaia, la iesirea din Moţăieni, un mal de pamant s-a surpat. Drumarii au incercat sa repare soseaua, insa lucrarile s-au dovedit a fi complicate.
prot1MAGDALENA ROMAN, protestatar: “Daca nu sunt in stare, sa lase pe altii!”
prot5VIRGIL DINU, protestatar: “Cei care sunt pusi sa rezolve problemele astea dau vina unii pe altii si nimeni nu face nimic, salariile le iau in continuare”
prot2MARIUS BUGA, Pro TV: “Reprezentantii primariei din Motaieni spun ca oficialii Companiei Nationale de Drumuri au solicitat autorizatie de constructie pentru acea portiune de drum abia in urma cu cateva zile. De asemenea, politistii spun ca in ultimele luni au sanctionat administratorul drumului de mai multe ori. “
fien5Pana cand va fi rezolvata problema, soferii se vad nevoiti sa circule acolo alternativ.
Situatia devine si mai grea cand politistii deviaza traficul intens de pe Valea Prahovei pe aceasta ruta.
sursa – Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial