26 aprilie 2024
Mai ceva ca-n Las Fierbinţi! Cum a reuşit o bătrână să scape de viol cu vorba bună. “Sunt bătrână, m-am împărtăşit! Nu contează, eu te iubesc! Aoleu, pe mine m-ai găsit?!”

Mai ceva ca-n Las Fierbinţi! Cum a reuşit o bătrână să scape de viol cu vorba bună. “Sunt bătrână, m-am împărtăşit! Nu contează, eu te iubesc! Aoleu, pe mine m-ai găsit?!”

vio4Un tânăr, de 22 de ani, din Sălcuţa, Titu, a fost arestat preventiv după ce a dat buzna în casa unei vecine, de 82 de ani şi a încercat să o violeze.

56832501_315727482425390_49148Ca să scape de atacator, biata bătrână l-a lăsat să se aşeze lângă ea în pat şi l-a luat cu vorba bună. Apoi a profitat de o clipă de neatenţie şi a sunat la Poliţie.

Femeia este văduvă de 15 ani, nu are copii şi locuieşte singură. Povesteşte că era trecut de miezul nopţii când tânărul din sat, pe care îl cunoştea bine, a intrat pe fereastra ei şi a trântit-o la podea.

vio3”A venit ca să se iubească cu mine, că îmi face un bine. Păi, ce bine, mă?! Am vorbit frumos cu el. Măi, mamă, dar eu sunt bătrână, m-am împărtăşit! Nu contează, eu te iubesc! Aoleu, pe mine m-ai găsit?!”, a povestit Constanța Ionescu.

vio5vio1Bătrâna a avut inspiraţia să nu se opună. S-a prefăcut, în schimb, că îl învaţă pe băiat cum trebuie să procedeze cu o femeie.

Când şi-a dat seama că femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutor, individul a fugit din casa ei.

Echipajele de poliţie au pornit în căutarea suspectului. Au reuşit să îl prindă, l-au dus la audieri, şi-a recunoscut fapta în fața investigatorilor, este acuzat de tentativă de viol şi a fost arestat preventiv 30 de zile.

vioTânărul provine dintr-o familie destrămată, trăia singur, iar la începutul anului, într-un moment de deznădejde, şi-a incendiat locuinţa.

Bătrâna povesteşte că se teme să mai stea singură şi i-a cerut surorii ei să se mute o vreme la ea.

sursa – Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial