4 mai 2024
Proiect important la Compania de Apă Târgovişte: “Procurare și instalare echipament SCADA”

Proiect important la Compania de Apă Târgovişte: “Procurare și instalare echipament SCADA”

Semnarea Contractului de procurare bunuri “Procurare și instalare echipament SCADA“

La sediul Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița s-a semnat Contractul de “Procurare și Instalare Echipament SCADA” (Supervisory Control And Data Acquisition).

Contractul de “Procurare și Instalare Echipament SCADA” este finanțat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune, prin Programul Operațional Sectorial Mediu şi este parte integrantă din Proiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa”.

Contractul a fost atribuit Asocierii formate din S.C. SECVISION BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. – lider de asociere, S.C. MIKON SYSTEMS S.R.L. si S.C. PALEX CONSTRUCȚII INSTALAȚII S.R.L., cu valoarea de 5.594.444,18 lei fără TVA pe o perioadă de 24 de luni (octombrie 2013 – octombrie 2015).

Obiectivele acestui contract constau în: reabilitarea echipamentelor de automatizare din cadrul punctelor de lucru existente; implementarea în cadrul sistemului de alimentare cu apă a unui sistem de monitorizare a debitului şi a presiunii apei în reţea; implementarea sistemului de comunicare în cadrul a 7 puncte de lucru; reabilitarea PLC-urilor din cadrul a 7 puncte de lucru; extinderea Dispeceratului de Supervizare şi Control cu funcţionalităţi suplimentare; achiziţia, instalarea şi configurarea software-ului SCADA şi preluarea parametrilor de la punctele de lucru ale companiei (staţii de epurare a apei uzate, staţii de pompare a apei uzate, staţii de pompare/repompare, staţii de hidrofor, captăti gravitaţionale, etc.)

Contractul a fost semnat de Conf. Univ. Dr. Ing. Staicu Constantin Dan Dorin, Director General al S.C. Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A. și Arif Enis Nuri, Administrator al liderului de asociere – S.C. SECVISION BUSINESS SOLUTIONS S.R.L.

S.C. Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A.

Str. I.C.Bratianu Nr. 50, Targoviste ,Cod: 130055, Dambovita

Tel: 0245/614403, 0800800168, 0245/614403/int.118(UIP)

www.catd.ro, e-mail: secretariat@catd.ro, petre.mirita@catd.ro(UIP)

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial