28 martie 2024
Copiii de la Şcoala Ghergheşti au început anul școlar într-o clădire renovată, datorită eforturilor Patru Mâini și ale comunității

Copiii de la Şcoala Ghergheşti au început anul școlar într-o clădire renovată, datorită eforturilor Patru Mâini și ale comunității

Copiii de la Şcoala Ghergheşti au început anul școlar într-o clădire renovată, datorită eforturilor Patru Mâini și ale comunității

În prima etapă a campaniei naționale „De ajutor pentru tine și ai tăi!”, compania Patru Mâini a reușit deja să renoveze douăsprezece clădiri publice, inclusiv Şcoala Ghergheşti, alte opt urmând să fie finalizate în perioada imediat următoare

Târgovişte, 19 septembrie: Patru Mâini, producător de materiale de construcții și integrator de soluţii și servicii pentru personalizarea caselor, a reușit să renoveze, cu ajutorul comunității locale și a contribuțiilor din partea cumpărătorilor Primus Macro, Şcoala Ghergheşti. În cadrul campaniei „De ajutor pentru tine și ai tăi!”, alte 50 de instituții de învățământ, centre de plasament și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor) din toată țara vor fi renovate.

“Exemplul oferit de comunitatea locală în urma implicării acesteia în procesul de renovare al şcolii este unul demn de urmat. Fiecare membru al comunităţii trebuie să fie un model pentru ceilalţi, mai ales pentru copii ce vor urma cursuri în şcoală. Puterea exemplului este cea care îi va impulsiona pe ceilalţi să participe la proiectele viitoare din cadrul comunităţii în care aceştia trăiesc.”, declară Claudia Russu, Director Marketing Patru Mâini.

Şcoala Ghergheşti se numără printre primele douăsprezece locații din campanie care s-au bucurat de finalizarea lucrărilor de renovare, datorită ajutorului acordat de către clienții din magazine, care au contribuit financiar în urma achizițiilor de produse Patru Mâini (Primus Macro și Primus Adeterm), de către furnizorii materialelor necesare în amenajare – Dedeman şi, de asemenea, de către comunitatea locală, care s-a implicat direct în procesul de renovare.

Lucrările de renovare ale acestei şcoli au fost împărţite în mai multe etape: reparaţii ale tavanului, reparaţii ale pereţilor şi placări cu gresie. Procesul de renovare continuă cu un nou ajutor: Primus Micro, primul adeziv alb de interior. Pe lângă Primus Macro, fiecare sac cumpărat de Primus Micro strânge bani pentru continuarea renovărilor din comunitatea unde produsul a fost achiziţionat.

Printre membrii comunității care s-au implicat în proiectul iniţiat de Patru Mâini se numără voluntari, membri ai administraţiei locale şi membri ai comunităţii. Toate aceste persoane care au luat parte la procesul de renovare au ajutat la finalizarea lucrărilor într-un timp mult mai scurt.

Materialele utilizate au fost de cea mai bună calitate, punând pe primul plan grija pentru sănătatea copiilor și a profesorilor, și ușor de utilizat pentru a-i ajuta pe cei care s-au implicat în această campanie de renovare. Produsele Patru Mâini utilizate fac parte din gamele: PRIMUS, destinată meșterilor, PRIMUS OPTIMUS, destinată personalizării caselor și Baumix, destinată specialiștilor în construcții.

Mai multe detalii despre evoluția campaniei puteţi afla urmărind pagina de Facebook a companiei: www.facebook.com/patrumaini

Despre Patru Mâini

Patru Mâini este un producător 100% românesc de materiale de construcţii pentru finisaje şi un integrator de servicii/soluţii pentru personalizarea caselor.

Compania a fost înfiinţată în anul 2003 şi produce adezivi, tencuială decorativă, produse de finisare a faţadelor, chituri de rosturi, în şase linii de producţie, cu o capacitate de 35.000 tone lunar.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial