27 aprilie 2024

Probleme cu investiţiile din judeţ! CJ Dâmboviţa intervine de urgenţă!

www.mariusbuga.ro_images_atutu2„La Răcari, avem sistem de alimentare cu apă şi canalizare, dar a fost nevoie de refacerea proiectului pentru că era unul vechi din anul 2008- 2009.

Investiţia se ridică la valoarea de 5.882.347 lei, dar stadiul fizic de realizare a lucrărilor este «zero».

La comuna Slobozia Moară, avem staţie de epurare a apei uzate. Lucrarea este realizată 50%, ar mai fi lucrări de 2.146.426 lei. Trebuie executată staţia de epurare, care, prin raportare la proiectul depus de vechea administraţie a primăriei, nu are nici o legătură cu realitatea de pe teren.

Urmează să luăm o decizie fie de reziliere a contractului şi de continuare a investiţiei pe alte surse financiare, fie de continuare a lucrărilor cu o contribuţie a Consiliului Local Slobozia Moară, de 2,5 milioane lei, sumă pe care acesta nu o poate asigura. Contractul a fost încheiat în 2011 de vechea administraţie a primăriei.

La Ulieşti, avem proiect şi execuţie sisteme de canalizare, alimentare cu apă, cu procedură de achiziţie publică reluată. Stadiul fizic este «zero». S-au finalizat proiectul tehnic şi procedura de achiziţie publică şi urmează să înceapă lucrările.

Valoarea lucrării este de 5.109.608 lei. S-au decontat 290.000 lei pentru proiectul tehnic.

La Glodeni, este realizată lucrarea de alimentare cu apă 85% stadiul fizic, iar de decontat mai sunt 1.769.038,73 lei”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial