28 aprilie 2024
Primele imagini surprinse imediat după tragicul accident de la Fieni. Declaraţiile martorilor

Primele imagini surprinse imediat după tragicul accident de la Fieni. Declaraţiile martorilor

fien9O femeie și-a pierdut viața, vineri dimineață, sub un camion încărcat cu lemne.
fien4Tragedia s-a produs la ieşirea din Fieni spre Moţăieni, pe Drumul Național 71, într-o zonă unde sunt restricții de circulație, din cauza unor lucrări.
fienVictima, de 62 de ani, mergea pe marginea drumului și a fost strivită de încărcatura camionului care s-a răsturnat peste ea.
Martorii spun că șoferul avea viteză. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.
fien10Femeia se ducea spre casa parintilor ei, pentru a hrani animalele din curte.
fien2Martorii spun ca șoferul camionului cu lemne, un barbat de 31 de ani, ar fi accelerat ca sa prinda semaforul verde, desi se afla in curba si avea o incarcatura de cateva tone.
Cand s-a schimbat culoarea semaforului a pus frana brusc, iar masina plina cu lemne a intrat in balans si s-a rasturnat peste biata femeie.
fien6OVIDIU BURCEA, martor: “A mers pe drum si tirul asta a franat, a vazut semaforul si a franat, si a luat-o cu laterala si a bagat-o in sant. A prins-o dedesubt”
BOGDAN ALIN, martor: “A avut viteza, domne! L-am auzit de acolo de sus. A  franat pe curba si n-a mai putut sa redreseze masina si a intrat in femeie. Si practic a avut viteza, nu a mai putut sa opreasca!”
fien7Medicii au incercat sa o salveze pe victima, insa inima ei a cedat. Socate, rudele cauta explicatii
MARIA NUŢĂ, cumnata victimei: “Se ducea aici, la animale, ea sta la bloc. In fiecare zi ea venea drumul asta, Fieni – Motaieni”
fien8ROBERT PĂTRAŞCU, nepotul victimei: “venea catre casa, are casa aici, mai sus. De obicei venea cu masina, cu sotul dansei, aici e casa parinteasca”
fien3Localnicii se plang ca, de mai bine de un an, in zona se produc accidente grave. Malul surpat nu a fost inca stabilizat si se circula alternativ, insa multi soferi vin cu viteza, mai ales ca e ruta alternativa la DN1 pentru cei care merg in statiunile de la munte.
fien5SORIN BĂLAŞA, localnic: “O sa se mai intample situatii d-astea, pentru semaforul asta si pentru 4 mp, au mai fost accidente. Nu face nimic”
fien1Localnică: “De la semafor, ca nu face nimeni, nimic, de o jumatate de an! Sa moara lumea si pe urma sa faca si ei ceva!”
Soferul camionului este cercetat penal pentru ucidere din culpa.
sursa – Pro TV
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial