23 aprilie 2024
Primarul Târgoviştei – “Vrem să lucrăm şi noaptea!”

Primarul Târgoviştei – “Vrem să lucrăm şi noaptea!”

asf-tgv„Este una dintre investiţiile Primăriei Târgovişte, este vorba despre pachetul II de lucrări. Suntem la faza de asfaltare pe zona de carosabil după ce s-a lucrat la trotuare. Pe Şoseaua Găeşti, zona dintre pod şi sensul giratoriu de la Combinat, s-au turnat undeva la 800 de tone,  vrem să realizăm acelaşi lucru, astfel încât să reuşim ca primul strat de asfalt să-l dăm cât mai repede, urmând după aceea să dăm stratul de uzură.

Vrem să lucrăm şi noaptea, astfel încât disconfortul pentru participanţii la trafic să fie cât mai redus. Eu cred că ritmul lucrărilor este unul foarte bun şi sperăm ca în această vară să finalizăm această zonă de asfaltare.

S-a plecat de la o valoare a indicatorilor de 3,1 milioane lei inclusiv TVA şi am ajuns, în urma licitaţiei, la o valoare de 1,7 milioane lei plus TVA, deci undeva la două milioane şi un pic, cam cu un milion economie faţă de valoarea indicatorilor care a fost aprobată în Consiliul Local. Suprafaţa care se asfaltează este de 21.000 de metri pătraţi de carosabil şi vreo 6700 metri pătraţi de trotuare, este vorba de 1,8 kilometri.

Se lucrează foarte bine, în câteva minute se asfaltează în jur de 50 de metri de carosabil, dacă o ţinem în ritmul acesta, vom reuşi să trecem foarte repede peste această zonă cu trafic foarte intens.

Constructorul care lucrează aici este SC CONI”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial