24 aprilie 2024

Cine îşi mai găseşte loc pe listele PSD Dâmboviţa!

adriantu„Am intrat în linie dreaptă, toate organizaţiile locale vor prezenta listele de candidaţi pentru Consiliile Locale. De asemenea, voi finaliza şi lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi urmează că în perioada 4 aprilie până pe data de 14-15 aprilie, un colectiv constituit nivel judeţean să verifice candidaturile depuse din perspectiva aspectelor legale, dar şi a criteriilor de integritate stabilite prin reglementările interne ale PSD.

Ne-am propus să depunem candidaturile pentru funcţiile de primari şi consilieri locali încă din prima zi prevăzută de calendarul electoral, sigur nu toate într-o zi, ci în fiecare zi vom crea evenimente.

Vă asigur că vor fi liste cu mult mai bune decât am avut până acum, pentru că am încercat şi cred eu că am reuşit în bună parte să aducem în partid oameni de calitate.

O să vedeţi lista de consilieri municipali undeva în jurul datei de 10 aprilie, după ce ea va fi trecută prin toate structurile noastre de conducere, trebuie aprobată de Organizaţia Municipală, avizată de Comitetul Executiv Judeţean.

Dintre actualii consilieri municipali unii se vor regăsi pe listă, alţii ba, fiecare după activitatea desfăşurată, vom analiza şi prestaţia şi felul în care au fost prezenţi în Consiliile locale după 1990 încoace şi vom încerca să îmbinăm lucrurile, în sensul că vom avea reprezentate categorii sociale diverse, categorii de vârstă diverse, oameni cu experienţă în activitatea administrativă, dar şi oameni noi.

Deci este loc pentru toată lumea în PSD şi nu am pornit de la ideea că trebuie să plece unii, să vină alţii, ci să îmbinăm lucrurile, în aşa fel încât să avem o activitate administrativă mult mai bună în mandatul 2016-2020”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial