25 aprilie 2024
Fostul prefect de Dâmboviţa, Aurelian Popa, dezvăluiri halucinante! “Mi s-a promis că…”

Fostul prefect de Dâmboviţa, Aurelian Popa, dezvăluiri halucinante! “Mi s-a promis că…”

popa„Eu am rugat colegii multă vreme să fiu ajutat să muncesc, pentru că chiar mă văd folositor unei administraţii şi sunt foarte responsabil. Nu este Primăria Răcari prima primărie cu care am discutat. Am discutat, vă spun şi un secret, şi cu Primăria Ulieşti pentru treaba asta, deci eram dispus să lucrez.

Mie îmi place efectiv să nu stau acasă şi nu găsesc să-mi câştig banii decât prin muncă. Nu am afaceri, nu am business-uri şi am avut o discuţie cu Primăria Ulieşti, care era mult mai peste mână, pentru că era la distanţă de 25 de kilometri, şi preşedintele Marius Caraveţeanu m-a auzit şi mi-a spus că ce rost are să mă duc acolo «când şi eu pot să-ţi ofer o posibilitate să lucrezi».

Să nu credeţi că este o salarizare extraordinar de mare, dar pot să muncesc şi zic eu că am şi o expertiză… Trebuie să vă spun că persoana care ne-a promis la fiecare câte un loc de muncă ne-a uitat. Deci, înainte de alegeri, deputatul Cezar Preda m-a chemat şi mi-a spus: «să nu-ţi faci probleme, că vei avea un loc de muncă, o să fii la Parlament, o să fii nu ştiu unde, nu ştiu ce…».

I-a zis şi lui Gabi, i-a zis şi lui Gabi Grozavu, dar ce să faci, să stai încă patru ani, trebuie să găseşti ceva… Mi s-a promis că, în cazul în care câştigăm alegerile, nu există o problemă, în cazul în care le pierdem, o să ne asigure la Parlament funcţii de consilier al deputatului sau a altui deputat.

În condiţiile în care câştigai alegerile puteai să fii, cum sunt toţi, la guvernare, în condiţiile în care le pierzi, puteai să fii doar un consilier al unui parlamentar”, a declarat primvicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Aurelian Popa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial