4 mai 2024
Primarul Târgoviștei – “Ce nu s-a făcut în 6 ani nu poate fi făcut în 6 luni”

Primarul Târgoviștei – “Ce nu s-a făcut în 6 ani nu poate fi făcut în 6 luni”

centura„Constructorii de pe centură și-au făcut organizarea de șantier după Combinatul de Oțeluri Speciale (situat pe Șoseaua Găești).

Este clar că nu se va termina lucrarea până pe 31 decembrie. Este absolut clar la acest moment că ce nu s-a făcut în 6 ani nu poate fi făcut în 6 luni. Este evident acest lucru și am spus-o de la început.

Interesul este să mergem cât mai departe și să ne apropiem undeva la 80% din valoarea proiectului, iar diferența o vom băga pe bugetul local.

Eu cred că așa ar fi cel mai bine, pentru că altfel, dacă ne oprim undeva la 70%, lucrurile vor arăta destul de rău ca efort financiar pentru bugetul propriu.

Dacă în momentul de față proiectul tehnic revizuit este de 51 milioane lei, ca și contract de execuție, cred că undeva la 10 milioane lei ne-am putea permite.

Pe Programul Operațional Regional nu există această posibilitate de fazare, cum este pe POS-ul de Mediu, din păcate. POR-ul nou schimbă puțin concepția vizavi de ceea ce înseamnă infrastructură, nu prea se mai finanțează Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană”, a mărturisit primarul interimar al municipiului, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial