23 aprilie 2024

Fonduri europene pentru școlile din Târgoviște

staff“Programul de modernizare a unitatilor de invatamant targovistene a intrat in etapa de obtinere a fondurilor europene.
In cadrul POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, “Imbunatatirea Infrastructurii Educationale”, Municipiul Targoviste a reusit sa depuna la finantare primul proiect din intreaga regiune Sud-Muntenia, regiune care mai cuprinde judetele Prahova, Arges, Calarasi, Giurgiu, Ialomita si Teleorman.
Astfel, investitia cu titlul “Imbunatatirea infrastructurii Educationale prin Extinderea, Reabilitarea, Modernizarea si Echiparea Scolii Gimnaziale “Matei Basarab” din Targoviste, deschide lista de proiecte depuse in vederea finantarii, in cadrul axei specifice dedicate infrastructurii educationale, pe componenta de finantare care se adreseaza celor 7 judete din Regiunea Sud-Muntenia.
Totodata, a fost depus si proiectul care vizeaza “Imbunatatirea infrastructurii Educationale prin Extinderea, Reabilitarea, Modernizarea si Echiparea Scolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Targoviste”, a precizat primarul Stan Cristian.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial