26 aprilie 2024
Primarul Gabriel Boriga: “Solicit REVOCAREA Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte!”

Primarul Gabriel Boriga: “Solicit REVOCAREA Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte!”

gabibcPrimarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, cere revocarea Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa!

Edilul şef a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a solicitat de urgenţă introducerea acestui punct pe ordinea de zi a Şedinţei Consiliului Local Muncipal Târgovişte, ce va avea loc mâine.

“Ceea ce s-a întâmplat cu apa, la Aninoasa, este o situație gravă si regretabilă. Trebuie luate măsuri. Trebuie înţeles că nu este de competenta primarului şi a primăriei.

Consiliul Local Municipal este cel care, prin vot politic, a hotărât asupra componenţei consiliului de administraţie.

Solicit revocarea componenţei Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă.

Actualul Consiliu trebuie înlocuit cu alți şapte oameni, totalmente apolitic, să nu se mai numească politruci, ci niște specialişti, tehnocraţi, altfel lucrurile merg prost.

Să avem aici oameni care nu îndeplinesc ordine de partid. Să lucrăm cu specialişti.

Lumea nu m-a ales să bocesc, să nu ne transformăm în bocitoare. Aşa cum v-am obisnuit, găsesc soluţii”, a punctat Gabriel Boriga. 

City managerul oraşului, Gabriel Cioacă, prezent la conferinţa de presă, a atras atenţia că trebuie să fie respectate legile în vigoare şi că de noile numiri în cadrul C.A. al CATD ar trebui să se ocupe o firma specializată în recrutarea personalului calificat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial