20 aprilie 2024
Câţiva primari ai PDL Dâmboviţa “au rupt-o definitiv” cu partidul! Vezi motivul

Câţiva primari ai PDL Dâmboviţa “au rupt-o definitiv” cu partidul! Vezi motivul

„Nici un primar nu poate să-şi declare o altă apartenenţă politică în mandatul ăsta. Într-adevăr, sunt câţiva primari care au rupt-o definitiv, imediat după alegeri, şi acolo chiar nu am mai avut nici o colaborare. Aş putea enumera Conţeşti, unde ne confruntăm cu situaţia asta

. Sunt de asemenea câţiva primari din sudul judeţului care comunică şi cu Consiliul Judeţean şi cu puterea politică în vederea realizării unor promisiuni faţă de cetăţenii din localitate.

Sunt proiecte europene aprobate care erau în desfăşurare şi la ora asta s-a oprit finanţarea lor. Pentru treaba asta, anumiţi primari îşi joacă cartea ca să poată să-şi ducă mandatul, pentru că rămân cu jumătăţi de săli de sport, cu jumătăţi de şcoli…

Sunt 8-9 primării în care primarii noştri să zic că au fost văzuţi în diferite ocazii cu USL-iştii. Nu s-a luat nici o măsură.

Eu vă asigur că la anul, aceşti primari care la ora asta sunt pe lângă PSD şi PNL, vor fi lângă PDL”, crede Aurelian Popa, fost prefect de Dâmboviţa, membru marcant al PDL.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial