28 aprilie 2024

Primarul Cristi Stan: “Piaţa «Mihai Viteazu» va fi complet modernizată”

crstan„Într-o perioadă de campanie electorală, consider că administraţia publică locală trebuie să meargă mai departe şi din acest punct de vedere sunt în măsură să aduc precizări importante cu privire la agenda administraţiei publice locale.

Am finalizat licitaţia privind reabilitarea şi modernizarea Pieţei «Mihai Viteazu ». Valoarea licitaţiei este de 1.690.538,4 lei, sursa de finanţare este bugetul local. Începem prima etapă de modernizare a centrului municipiului Târgovişte. Piaţa «Mihai Viteazu» – bugetul local, Parcul Mitropoliei, Piaţa Tricolorului – fonduri europene.

Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea Pieţei «Mihai Viteazu» înseamnă lucrări de modernizare a sistemului de alei, betonarea aleilor pe noua configuraţie şi placarea acestora cu plăci de granit, amplasarea de pergole din lemn, montarea de rastele pentru biciclete, montarea de mobilier urban, cişmele, bănci, jardiniere, refacerea şi extinderea sistemului de iluminat exterior al pieţei, realizarea lucrări de instalaţii sanitare şi electrice.

Practic Piaţa «Mihai Viteazu» va fi complet modernizată, vom avea un spaţiu urban primitor şi, repet, este prima etapă de modernizare din temelii a zonei centrale a municipiului Târgovi şte, o zonă care de ceva timp a ieşit din vizorul administraţiei publice locale şi consider că a fost nedrept pentru municipiul Târgovişte şi pentru locuitorii săi. Începerea lucrărilor depinde de momentul la care se depune garanţia, pot începe în 5 zile sau în 15 zile…

Termenul de execuţie al lucrărilor este de 10 luni”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial