30 aprilie 2024
Primarul comunei Hulubeşti, Ion Cursureanu, supărat pe consilierii care au oprit proiectul de extindere a canalizării: “Şi-au pus interesele personale deasupra nevoilor comunităţii”

Primarul comunei Hulubeşti, Ion Cursureanu, supărat pe consilierii care au oprit proiectul de extindere a canalizării: “Şi-au pus interesele personale deasupra nevoilor comunităţii”

Comunicat de Presă

Oprirea proiectului de extindere a canalizării în satele Butoiu de Sus și Valea Dadei

Cu profund regret, adresez această informare cetățenilor din satele Butoiu de Sus și Valea Dadei, precum și tuturor cetățenilor comunei Hulubești, pentru a vă comunica decizia luată de unii membri ai Consiliului Local.

Într-o mișcare neașteptată, consilierii Cîrstea Gheorghe (Butoiu de Sus), Nenișanu Robert (Butoiu de Jos), viceprimarul Marinescu Aurel, împreună cu consilierii Roată Ștefan (USR), Enache Gheorghe, cunoscut ca “Dodu Stoc” (Butoiu de Sus), și Durlea Corvin (PNL, Butoiu de Jos), au votat împotriva depunerii “Proiectului de extindere canalizare în satul Butoiu de Sus pe Vale și în satul Valea Dadei”.

Acest proiect, evaluat la 86 de miliarde de lei vechi în fonduri nerambursabile prin Administrația Fondului de Mediu, era programat să fie depus pe data de 5 aprilie 2024.

Această decizie contravine intereselor noastre comune de dezvoltare și prosperitate, punând, din păcate, interesele personale ale acestor membri ai consiliului deasupra nevoilor comunității.

În pofida repetatelor încercări de a obține aprobarea necesară, eforturile noastre au fost întâmpinate cu refuz.

Doresc să vă asigur că nu voi renunța la acest proiect esențial pentru binele comunităților noastre.

După data de 9 iunie 2024, voi iniția noi demersuri pentru implementarea acestui proiect crucial, colaborând cu persoane dedicate care împărtășesc viziunea noastră comună de dezvoltare și care prioritizează nevoile comunității deasupra oricăror interese personale.

Rămânem angajați în serviciul dumneavoastră și al comunei Hulubești, lucrând neîncetat pentru a aduce îmbunătățiri semnificative care să sporească calitatea vieții tuturor cetățenilor noștri.

Ion Cursureanu,

Primarul comunei Hulubești

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial