2 mai 2024
Primăria Ulmi, proiect spectaculos la Dumbrava: Zonă de agrement, pe 6 hectare, de 5 milioane de euro, bani nerambursabili!

Primăria Ulmi, proiect spectaculos la Dumbrava: Zonă de agrement, pe 6 hectare, de 5 milioane de euro, bani nerambursabili!

Primăria comunei Ulmi are pe agendă un proiect spectaculos pentru localitatea Dumbrava.

Este vorba despre o zonă de agrement frumoasă, întinsă pe 6 hectare, în valoare de 5 milioane de euro, bani nerambursabili!

“Anul acesta vom depune unul dintre cele mai mari și îndrăznețe proiecte de până acum, la care eu și echipa mea lucrăm de ceva timp!

Mi-am propus să transformăm o zonă, unde momentan se aruncă gunoaie, într-o zonă de agrement și recreere pentru dumneavoastră, un proiect unic pentru mediul rural.

Zona de agrement va fi amenajată la Dumbrava și se va întinde pe cca 6,2 hectare.

Valoarea proiectului este de aproximativ 5 milioane de euro, bani europeni, nerambursabili!

Proiectul va cuprinde: reabilitarea lacului și a zonei adiacente, amanajare alei pietonale, piste pentru biciclete, zonă pentru skateboard, amenajare spații verzi, amenajare parcare, loc de joacă pentru copii, zonă cu aparate de fitness în aer liber, amfiteatru și va fi amenajată albia pârăului. ULMI, AICI E ACASĂ!”, a transmis Bogdan Tiţa, primarul comunei Ulmi.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial