2 mai 2024
Deputatul Daniel Blaga: “Tupeu fără margini, la Crevedia! Primarul PSD, Florin Petre, şi-a mărit salariul la 16500 de lei (3300 de euro)! RUŞINE!”

Deputatul Daniel Blaga: “Tupeu fără margini, la Crevedia! Primarul PSD, Florin Petre, şi-a mărit salariul la 16500 de lei (3300 de euro)! RUŞINE!”

“Tupeu fără margini la Crevedia!

După dezastrul cauzat de explozia buteliilor GPL în comuna pe care primarul PSD, Florin Petre, o păstorește, în loc să se retragă din funcție, acesta și-a mărit salariul la 16.500 lei, în ședința de Consiliu Local din seara trecută.

Nu mai vorbim de mărețele realizări: lipsă apă și canalizare, zero fonduri europene, străzi neasfaltate, mizerie, PUG neactualizat din 2008, etc.

În timp ce mii de firme din mediul privat își încetează activitatea în urma reformei fiscale asumată de Ciolacu, în timp ce românii strang cureaua la maxim pentru a rezista crizei economice, acest primar găsește de cuviință să se premieze pentru incompetență, pe motiv că salariile din primărie nu au mai fost majorate din 2019.

PSD mizează pe uitare și pe calmarea valului de revoltă împotriva nenorocilor produse de reprezentanții săi, pe același model al azilelor groazei cu legături la Gabriela Firea.

Două întrebări pentru Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al Partidul Social Democrat:

1. Cine va candida pentru funcția de Primar al comunei Crevedia?

2. Dar pentru primăria Capitalei?

Până când vom avea măcar un răspuns privind nesimțirea crasa cu care PSD își bate joc de oameni, nu pot să spun decât: RUȘINE!”, spune deputatul Daniel Blaga, liderul USR Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial