26 aprilie 2024
Primăria Târgovişte va face plângere penală împotriva contructorului care se ocupă de lucrările la centură!

Primăria Târgovişte va face plângere penală împotriva contructorului care se ocupă de lucrările la centură!

cstanp1„Problema mare pe care o are municipiul Târgoviște este cea referitoare la proiectul care vizează inelul de centură. La acest proiect, din păcate, constructorul nu a depus până în momentul de față nicio situație de lucrări, suntem în situația de a rezilia contractul și de a formula plângere penală.

Acest lucru se va întâmpla în următoarele două săptămâni. Dacă se reziliază contractul, vom avea anumite discuții și cu Agenția de Dezvoltare Regională Sud- Muntenia și intenționăm să facem o nouă licitație pentru a încheia un nou contract de execuție și vom găsi fonduri să-l finalizăm până la 1 august 2016.

Repet însă că toate prejudiciile pe care le vom înregistra vor fi recuperate de la constructor. Încercăm să facem o nouă licitație pentru că oricum această perioadă de iarnă, decembrieianuarie- februarie, este o perioadă în care la lucrări de infrastructură nu prea se lucrează. Problema a fost constituită de lipsa finanțării și de declarațiile care au fost date, din punctul meu de vedere, inducându- ne în eroare la momentul la care a participat la licitație.

Trebuia să aibă un capital de lucru de 20 milioane lei pe care se pare că nu-l are, dar în schimb a venit să ceară un avans, avans pe care Primăria Târgoviște nu l-a acordat, pentru că nu exista garanția că acele sume de bani vor fi utilizate pentru acest proiect, în contextul în care existau la momentul solicitării avansului anumite cereri de înființare a popririi pe conturile beneficiarului.

Adică cereau bani de la Primărie ca să lucreze la centură… ”, a declarat primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial