18 aprilie 2024
Primăria Târgoviște, noi investiții în Educație

Primăria Târgoviște, noi investiții în Educație

”Continuăm modernizarea infrastructurii educaționale a municipiului Târgoviște!

A fost lansată licitația de execuție aferentă investiției ”Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr 14, str. Vasile Voiculescu, nr. 4, Municipiul Târgoviște”, valoarea proiectului fiind de 2.903.759, 57 lei.

👉 În cadrul investiției, se vor realiza următoarele intervenții: termoizolarea pereților exteriori, termoizolarea planșeului peste etaj cu saltele din vată minerala bazaltică, termoizolarea planșeului peste subsol, înlocuirea tamplariei exterioare, montarea de panouri solare termice cu tuburi vidate pentru producerea de apă caldă, montarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului de energie electrică, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele cu LED, cu durată mare de viață și consum redus, înlocuirea instalațiilor existente și realizarea de noi rețele de distribuție, înlocuirea corpurilor de incălzire statică, cu corpuri noi dimensionate corespunzător și dotate cu robineti termostatați, realizarea unei instalații de climatizare de tipul ventilatoarelor cu recuperare de caldură, refacerea acoperișului, refacerea finisajelor.

💰Bugetul lucrărilor este asigurat, în principal, de către Administrația Fondului de Mediu (AFM), în cadrul “Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei in clădirile publice cu destinație de unități de învățământ”, accesat de către Primăria Târgoviște.

👉 Precizez că valoarea proiectelor accesate de către administrația locală târgovișteană prin Administrația Fondului de Mediu depășește 34.000.000 lei și mai vizează, în afara investiției amintite:

✅ ️- ”Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr. 3, str. Aleea Trandafirilor, nr. 3, din Municipiul Târgoviște”;✅️ – ”Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public;✅️ – ”Realizarea de piste pentru biciclete in Municipiul Tărgoviște, jud. Dămbovița;✅️ – Programul privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local”, a informat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial