28 aprilie 2024
Parteneriat pentru formarea profesională a 82 de elevi, prin învățământul dual. Bursă lunară și șansă pentru un loc de muncă, după liceu

Parteneriat pentru formarea profesională a 82 de elevi, prin învățământul dual. Bursă lunară și șansă pentru un loc de muncă, după liceu

”Am avut astăzi bucuria de a semna 2 contracte privind formarea profesională prin învățământul dual a unui număr de 82 de elevi.

✅️ Un prim contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, ASO CROMSTEEL S.A. și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 26 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică” și formarea profesională a 26 de elevi, în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “mecanic utilaje și instalații în industrie”.

✅️ Cel de-al doilea contract, încheiat în baza parteneriatului dintre Primăria Municipiului Târgoviște, SC NIMET SRL și Liceul Tehnologic “Nicolae Ciorănescu”, vizează formarea profesională a 30 de elevi în domeniul de pregătire profesională “MECANICĂ”, calificarea “operator la mașini cu comandă numerică”.

📚 Elevii vor beneficia de bursă lunară precum si de alte forme de sprijin material din partea companiilor amintite, urmănd să ia o opțiune serioasă în vederea angajării după absolvire”, a anunțat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial