27 februarie 2024
Primăria Târgoviște, intervenție de urgență pe centură

Primăria Târgoviște, intervenție de urgență pe centură

cent“Avand in vedere deteriorarea partii carosabile aferente drumului de centura al municipiului Targoviste, cauzata atat de lucrarile ample care se executa la canalizare, cat si de anotimpul rece si de interventia pentru deszapazire, am cerut constructorului sa intervina de urgenta.
Astfel, astazi au inceput lucrarile de frezare urmand ca, pana la sfarsitul saptamanii, in contextul unor temperaturi prielnice, sa se asfalteze toate zonele cu probleme, inclusiv cele de pe podurile si pasajele rutiere.
Concomitent, vor incepe lucrarile de reparatii si intretinere si in alte parti ale orasului.
Revenind la centura, exista si varianta inchiderii traficului rutier pe anumite portiuni pe perioada lucrarilor, insa am evitat sa propun aceasta masura, tinand cont de faptul ca posibilele artere alternative s-ar fi aglomerat excesiv.
Incepand de luna viitoare, vor avea prioritate lucrarile de refacere a infrastructurii stradale astfel incat, in cel mult 4 luni, mare parte din centura sa fie asfaltata, inclusiv la nivel de strat de uzura.
Pana atunci, trebuie sa avem in vedere faptul ca zona respectiva este un santier in lucru si sa circulam cu prudenta.
Vreau sa ii asigur pe toti targovistenii ca facem tot ceea ce putem pentru a finaliza acest proiect cat mai repede cu putinta si in conditii optime de calitate”, a dat de veste primarul Daniel Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial