Dum. sept. 8th, 2024

m-carave“Cine se scuză, se acuză! Aşa se spune uneori prin lumea juriştilor, şi nu numai. Cam în acelaşi mod a procedat şi ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, după gafa comisă prin neinvitarea şefului statului, Klaus Iohannis, la sărbătoarea Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Este greu de crezut că e vorba doar de o disfuncţionalitate birocratică, de o gafa comisă de unii generali de prin Statul Major al Armatei Române, militari de carieră pr…in excelenţă.
Să nu inviţi la o manifestare militară tocmai pe Comandantul suprem al Armatei, pe şeful Consiliului Superior de Apărare al Ţării, este mai mult decât o gafă, seamănă cu ceva premeditat. Scuzele şi comunicatele de după rămân în nota celor spuse la început…
PS 1: dupa asumarea greselii se dispune o ancheta interna pentru a se afla cine este vinovatul; probabil in cautarea acarului…Paun. Nu cel din gara Titu. Acela a fost gasit!
PS 2: Seamana cu gestul presedintelui PSD Dambovita de a nu invita pe primarul localitatii in care se afla in vizita de lucru prim ministrul Romaniei; ce-i drept, se numea Grindeanu; poate, daca era vorba de Tudose altfel stateau lucrurile…”, a scris pe facebook Marius Caraveteanu, presedintele PNL Dambovita.