1 mai 2024

Liderul PNL Dambovita, Marius Caraveteanu: “Românii au acum o mie de motive să mediteze înainte de a acorda votul lor unora interesaţi doar de putere”

m-carav-pnl“PSD-ul dovedeşte, pe zi ce trece, că nu are de gând să păşească în viitor, că nu doreşte să ţină pasul cu formaţiunile democratice de pe scena politică europeană! PSD a întors capul spre trecut, spre perioada când se chema PDSR şi un singur om era stăpânul adevărului absolut, când nimeni nu mişca în front, iar ideea de opinie era rapid înăbuşită. Interesul de grup conta mai mult decât binele ţării!

Şi nu spun doar eu asta! A ieşit în faţă şi critică modul de lucru al social-democraţilor conduşi de Dragnea chiar fostul şef al partidului, Victor Ponta, cel pe care îl adula, cu puţină vreme în urmă, mulţimea PSD-istă! Ponta a ieşit la atac şi dă cu brandul dezvăluirilor în toată spuma PSD, în mod special în Liviu Dragnea.

Românii au acum o mie de motive să mediteze înainte de a acorda votul lor unora interesaţi doar de putere! Este momentul să ne revenim, să nu mai credem în promisiuni deşarte! Să nu ne mai încredem în cei care, cu dezinvoltură aproape patologică, ne înşiruie noian de proiecte în campaniile electorale, iar atunci când vin la putere schimbă macazul, înrobindu-ne! Uită imediat tot ce au promis!”, spune Marius Caraveteanu, liderul PNL Dambovita.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial