29 martie 2024
Premierul Ludovic Orban porneşte mâine la Găeşti şi Petreşti cele mai mari proiecte ale deceniului! Etapă excelentă pentru sudul judeţului

Premierul Ludovic Orban porneşte mâine la Găeşti şi Petreşti cele mai mari proiecte ale deceniului! Etapă excelentă pentru sudul judeţului

Webp.net-resizeimageInaugurarea investitiei IVECO din Petresti si demararea proiectului Centurii ocolitoare a Gaestiului sunt cele două principale motive pentru care primul ministru Ludovic Orban, insotit de mai multi ministri si oficiali guvernamentali, va sosi maine in sudul județului Dâmbovița.
Cele doua mari proiecte marchează o etapă nouă de dezvoltare a intregii zone, cu beneficii foarte mari pentru populatie.
Asa cum am relatat recent, la Petresti se va construi o fabrica IVECO, unde vor fi produse – pentru început – 3000 de camioane pentru armată. Aici vor fi create mai multe locuri de muncă. Maine, va fi pusă piatra de temelie a proiectului.
Cel de-al doilea obiectiv, centura Gaestiului, este de asemenea foarte asteptat de întreaga populatie si speram sa obtinem informatii noi de la oficialii guvernamentali despre implementarea acestuia intr-un termen cat mai scurt. Conform comunicatului de presă al Guvernului,  prim-ministrul Orban va veni in comuna Petrești la ora 11.00 , împreună cu Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, și Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru a participa la prezentarea proiectului companiei IVECO privind realizarea fabricii de asamblare autocamioane .

 La ora 12.15 , vor  veni la Primăria Găești și vor  participa la evenimentul de semnare a Contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție  pentru Drumul Expres Găești-Ploiești.

 

sursa – Cronica de Găeşti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial