27 iulie 2024
E vremea oamenilor buni! Cătălin Marin candidează pentru funcţia de primar al comunei Raciu: “Vin la primărie pentru oameni!”

E vremea oamenilor buni! Cătălin Marin candidează pentru funcţia de primar al comunei Raciu: “Vin la primărie pentru oameni!”

E vremea oamenilor buni!

Cătălin Marin candidează pentru funcţia de primar al comunei Raciu, din partea PNL.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi asistenţi medicali din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Cătălin a ajutat de când se ştie. Şi continuă să o facă.

Aşa îi este felul, săritor şi om bun la suflet.

Tânăr, familist, un bun vecin, colg şi prieten, pregătit profesional, Cătălin Marin are toate calităţile necesare pentru a fi primar.

Este un bun gospodar şi întotdeauna se gândeşte la binele celor din jur.

Priorităţile lui Cătălin Marin la primărie sunt: înfiinţarea reţelei de gaze naturale, rezolvarea problemei apei potabile, pe timpul secetos, rezolvarea problemelor transportului în comun, în special a transportului pentru elevi. Şi nu se opreşte aici.

“Lucrez în domeniul sanitar de mult timp şi îmi doresc, ca viitor primar, să aduc multe îmbunătăţiri în comuna noastră. Voi înfiinţa un dispensar uman în Şuţa Seacă, un centru de permanenţă care să asigure mereu primul ajutor oamenilor suferinzi, voi depune eforturi pentru aducerea unui medic de familie în Şuţa Seacă.

Mă voi apleca în mod deosebit asupra investiţiilor în educaţie, voi susţine tinerii din comună, voi atrage, alături de echipa mea, fonduri importante, atât de la Guvern, dar mai ales din surse europene.

Sunt preocupat să avem drumuri bune, să atragem investitori în zonă, să avem cât mai multe locuri de muncă, să ni se întoarcă tinerii acasă din străinătate.

Vin la primărie cu onestitate, nu promit mai mult decât ştiu că pot face. Sunt un om de cuvânt şi vin cu respect alături de fiecare locuitor al comunei.

Mulţumesc tuturor pentru susţinere! Doamne ajuta!”, ne-a declarat Cătălin Marin.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial