3 mai 2024
Două femei însărcinate, rănite într-un accident grav. “El a fost vinovat, se uita la telefon”

Două femei însărcinate, rănite într-un accident grav. “El a fost vinovat, se uita la telefon”

accgr2Două femei însărcinate au fost rănite într-un accident care a avut loc pe DN 7, la intrarea în comuna Crângurile. Gravidele se aflau într-o mașină condusă de un bărbat, se întorceau din Portugalia și voiau să ajungă în Tulcea.

De ajutorul medicilor a avut nevoie și o a treia pasageră din același vehicul. Șoferul recunoaște că se uita la telefon în momentul în care autoturismul din față a oprit pentru a vira la stânga și l-a izbit.

În imaginile surprinse de un martor imediat după impact vedem cele două maşini serios avariate, aruncate într-un șanț. Au ajuns acolo după ce s-au izbit violent pe Drumul Naţional 7, într-o localitate din Dâmboviţa.

În unul dintre autoturisme, condus de un şofer de 24 de ani, se aflau patru femei – două dintre ele însărcinate.

accgr1Omul povesteşte că veneau din Portugalia şi se îndreptau spre Tulcea. Iar în momentul în care a avut loc accidentul spune că era atent la telefon.

Mama unuia dintre șoferi: “A intrat băiatul în noi, el a fost vinovat, băiatul se uita la telefon, la GPS, dar el a intrat în faţă. Nu am fost noi vinovaţi!”

Celălalt conducător auto implicat era în maşina cu soţia lui. Tânărul de 27 de ani susţine că voia să vireze la stânga şi a respectat toate regulile, dar a fost lovit de vehiculul care venea din spate.

Ilie Neagu, şofer: “Am dat semnal stânga, locuiesc aici în zonă, m-am asigurat, nu era nimeni, nicio maşină, am efectuat manevra cum se efectuează, m-a luat în plin, a depăşit pe linie continuă.”

accgrSoţia lui Ilie Neagu: “Impactul a fost puternic. Ei au zis cu gura lor că au avut 80, 90. Aveau gravide în maşini.”

La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe echipaje medicale.

Marius Buga, Pro TV : Din fericire, toate cele trei victime sunt în afara pericolului, spun medicii. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească la finalizarea cercetărilor cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial