28 aprilie 2024

Prefectul de Dâmbovița – “Şi aici în judeţ, sunt sisteme bazate pe naşi, fini, veri şi verişoare”

prefectim„Am considerat că în şase luni e timp suficient să mă cunoaşteţi, şi reciproc. De ce sunt dezamăgit? De faptul că încă sunt oameni care nu acordă instituţiei, nu lui Marinescu, respectul care trebuie.

Aşa cum în instituţiile pe care le conduceţi (bine, să zicem) vreţi să fiţi respectaţi, aşa şi această instituţie doreşte să fie tratată cu respect.

De ce spun asta? Încă există o tendinţă de îmbrobodire. Dacă cineva are impresia că în secolul informaţiei cel care deţine funcţia de prefect nu e informat, se înşeală.

Nu există un sistem perfect, nu există un şef perfect, încerc de pe poziţia asta să-mi fac datoria atât cât pot de bine. Sunt foarte dezamăgit să aflu din presă de evenimente care se întâmplă în judeţ, de pe facebook sau din alte surse.

Sunt deranjat atunci când unii dintre conducătorii de instituţii nu vin personal la Colegiul Prefectural. Nu este un moft al meu, este un mijloc de a ne informa şi de a ne cunoaşte stilul de lucru.

După şase luni, eu nu sunt mulţumit. Este dureros ca eu să lucrez deschis şi prin spate să se întâmple altceva, să nu aflu despre un anumit eveniment.

Vreau să fiţi sinceri cu mine şi să aflu primul ce se întâmplă în judeţ. Mi se pune răbdarea la încercare!”, a transmis prefectul celor prezenţi.

Şi aici în judeţ, sunt anumite sisteme bazate pe naşi, fini, pe veri şi verişoare, care au impresia că sunt închise.

Sunt mâhnit că, după şase luni, nu am reuşit să mă fac înţeles.

Sper ca în următoarele şase luni, sau câte or mai fi, să înţelegeţi că atunci când vă întreb ceva nu o fac de dragul de a vă întreba”, a avertizat prefectul Ioan Marinescu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial