18 aprilie 2024

Primarul Târgoviştei: “Îmi spun mie să-mi fac bagajele pentru că nu am reuşit în câteva luni un proiect pe care ei nu l-au finalizat în 5 ani?!”

crististan“În 2015, au fost absorbite fonduri europene în valoare de 45 de milioane de lei, aproximativ jumătate din toată suma absorbită de administraţia PDL în perioada 2009-2014.

Până la sfârşitul anului, încă cel puţin 3-4 milioane vor intra în Târgovişte din fonduri europene prin mecanismul cererii de rambursare.

Toate proiectele viabile pe care eu le-am preluat sunt la peste 90%: PIDU A- 94%, PIDU B-98%, Complexul de nataţie-90%, cu menţiunea că, pe toate aceste poiecte au existat probleme deosebite referitoare la proiectare şi a trebuit să fac la fiecare caz în parte un proiect tehnic revizuit şi referitoare la finanţare.

Îmi spun mie să-mi fac bagajele pentru că nu am reuşit în câteva luni un proiect pe care ei nu l-au finalizat în 5 ani?!

Îi întreb unde erau când echipa de implementare făceau propunerea de reziliere a contractului în luna octombrie 2011, unde erau când făcea cea de-a doua propunere de reziliere a contractului neluată în seamă de administraţia portocalie a Târgoviştei?

Problema este exclusiv proiectul de centură”, a spus Cristi Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial