27 aprilie 2024
VIDEO! Povestea lui tanti Maria, cea mai bătrână femeie din Târgovişte! Singurul lucru pe care şi-l mai doreşte la 103 ani

VIDEO! Povestea lui tanti Maria, cea mai bătrână femeie din Târgovişte! Singurul lucru pe care şi-l mai doreşte la 103 ani

buni4S-a nascut acum mai bine de un secol, dar primaverile ii aduc de fiecare data bucurie in suflet. Vorbim despre decana de varsta din Targoviste, o bunicuta cu chipul bland, care are nu mai putin de 103 ani.

In luna lui martisor angajatii primariei au vrut sa ii faca o surpriza si i-au dus un buchet de flori si un cos cu bunatati. Incantata de oaspeti, batranica a marturisit ca nu isi doreste nimic altceva decat sanatate.

Primar: “Sa fiti sanatoasa!”

Doamna Maria si-a intampinat musafirii cu bratele deschise.

Fiul batranei: “Cum ai reusit sa ajungi la varsta asta?”
buni3Batrana : “Nici eu nu stiu. Dumnezeu stie! Chiar ma gandeasc cateodata, dar nu ma simt ca sunt de chiar varsta asta.”

Bunicuta este vaduva de trei decenii si se bucura acum de nepoti si stra-nepoti. Nu a fost ferita de necazuri. Din trei copii cati a avut, mai traieste acum doar fiul de 71 de ani. Pe peretii camerei sale sunt o multime de fotografii inramate, cu cei dragi. Batranica isi aminteste cu nostalgie de vremurile tineretii.

Nepot: “Aici este toata familia, mama, tatal, nepotii cei doi si asta-i casa de pe vremuri.”

Batrana: “Mi-a placut gospodaria, adica am vazut de copii, de nepoti, lucram!”

buni2A dus o viata echilibrata, spun cei din familie, si asta i-a dat putere sa ajunga la venerabila varsta de 103 ani.

buni1Mihai Constantin Alexandru, fiul batranei: “Credincioasa si foarte cumpatata! Au trait, au facut imprumuturi la banca, cum era inainte, ca sa faca casa asta.”

Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Targoviste: “Sa se bucure in continuare de copii, de nepoti, de stranepoti si sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine si peste multi ani!”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial