27 aprilie 2024
Poştaşii dâmboviţeni – “NU facem politică!”

Poştaşii dâmboviţeni – “NU facem politică!”

Scrisoarea deschisa catre

Organizatia Judeteana a PSD Dambovita

Dupa cum am promis revenim cu alte precizari care speram sa puna capat atacurilor prin care salariatii Oficiului Judetean de Posta Dambovita sunt pusi intr-o situatie total nefavorabila in raport cu institutia.

-Salariatii din sistemul postal au datoria de a presta servicii catre populatie contra cost fara a face discriminari. Nu tinem cont de rasa, etnie, stare sociala, orientare politica. In sprijinul celor spuse v-am pus la dispozitie ofertele de materiale cu caracter electoral pe care le-am trimis tuturor primariilor si partidelor politice fare sa tinem cont de culoarea politica a acestora. Tot ce facem in timpul orelor de program se refera strict la activitatea de posta, activitate pentru care suntem dealtfel remunerati.

-Nu este prima oara cand suntem acuzati pe nedrept, suspectati ca am fi in mijlocul si in slujba unor partide politice, iar in sprijinul acestor afirmatii va aducem la cunostinta ca in anii 2009 si 2011 am fost cercetati de corpul de control al C.N.P.R. in urma unor interpelari facute in Parlamentul Romaniei de catre domnul senator Adrian Tutuianu. In urma verificarilor si cercetarilor efectuate la sediul O.J.P. s-a constatat ca acuzatiile aduse au fost la fel de neadevarate, jignitoare si calomnioase ca si cele din comunicatul de presa din 04.05.2012.

-Niciodata in cei aproape trei ani de cand este la conducerea O.J.P Dambovita domnul director Cornel Florian Chirica nu a adus in discutie si nu a discutat la niciun loc de munca despre culoarea lui politica ; prin metodele manageriale a imbunatatit conditiile de munca si a crescut veniturile O.J.-ului ,astfel din acest efort comun veniturile au crescut si ne situam in primele patru judete din tara. -Rugamintea noastra, a lucratorilor postali din judetul Dambovita este aceea de a nu mai fi implicati in jocurile politice, de a fi lasati sa ne desfasuram in liniste activitatea, de a nu mai fi jigniti si pusi intr-o postura defaimatoare si umilitoare fata de cetateni, cunoscuti si chiar fata de familiile noastre.

-Ne permitem sa adresam o intrebare celor care au aruncat cu vorbe grele spre noi: “De unde stiti domnilor ca suntem agenti electorali, ca savarsim abuzuri care pot constitui infractiuni de drept comun?”

Nu ne cunoasteti, nu ati venit niciodata ( si aici includem toate partidele politice) sa ne cunoasteti problemele. V-am oferit servicii de calitate tuturor si in schimb dumneavoastra va permiteti sa ne jigniti punandu-ne la indoiala capacitatea intelectuala sustinand ca altii gandesc pentru noi, ne manevreaza si ne protejeaza politic in timp ce noi pregatim dupa cum ati spus fraudarea scrutinului electoral din 10 iunie 2012.

-Fiind cetateni cu drept de vot fiecare dintre noi are o optiune politica pe care si-o exprima in cabina de vot, nicidecum la locul de munca. Hainele pe care le purtam sunt multiplu colorate si venim la serviciu pentru a presta servicii in interesul cetateanului si beneficiul C.N.P.R.

Tabelele cu semnatarii se afla la secretariatul O.J.P.Dambovita

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial