27 aprilie 2024
EXCLUSIV! A răbdat o săptămână de FOAME şi de SETE!

EXCLUSIV! A răbdat o săptămână de FOAME şi de SETE!

Caz socant in localitatea Ciocanesti! O batrana de 75 de ani, vaduva, bolnava si neajutorata a fost gasita mai mult moarta decat vie de sora sa. Femeia, tintuita la pat de o boala ce-i macina picioarele, povesteste disperata cum a rabdat de apa si de foame o saptamana intreaga pana ce a aparut sora ei la ea.

Am tipat dupa ajutor, dar nu m-a auzit nimeni si numai Dumnezeu m-a tinut in viata, marturiseste batrana, care de atata chin ar vrea sa moara decat sa-si duca in continuare zielele amarate

“Cate zile ati rabdat? Am rabdat aproape o saptamana, dar nu puteam sa ma mai scol, da, de sete, de foame. Nu v-a dat nimeni o cana cu apa? Nimeni! O saptamana, ajunsem de tremuram, Dumnezeu…”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Constantina Galbea.

Batrana este vaduva de sapte ani. I s-a stins din viata si baiatul, iar fata locuieste in Bucuresti si din pacate si ea este grav bolnava. Pensionara sufera de o boala cumplita, iar medicii i-au spus ca trebuie sa o opereze la picioare si daca va avea bani sa-i puna proteze.

Are probleme mari si cu inima, dar si cu diabetul si a ajuns sa cantareasca spre 200 de kilograme.

Sora ei, care locuieste langa Capitala, a ramas socata cand a venit in vizita si a gasit-o deshidratata si in agonie

“Daca eu nu veneam, murea, face viermi aicea! Tipa pe geam, plangea, sunt nespalata, n-am mancare sa mananc! A bagat o femeie aici, a jefuit-o, ia luat uleiul de la primarie, a jefuit-o”, ne-a povestit Floarea Corduneanu, sora femeii.

Vecinii stiu drama batranei, dar spun ca si ei sunt amarati si ca pleaca de acasa sa munceasca si n-au cum sa o ajute mai mult.

“Uite, nu vine nimeni sa-i dea o mana de ajutor, vai de capul ei! Ne-a povestit ca o saptamana n-a baut apa si n-a mancat… Nu vine nimeni sa o ajute, sa-i faca treaba pe aici”, ne-a marturisit Ion Nicolae.

“Toti care vin pe la ea vin numai sa le dea, casa, pamantul, ii urmaresc averea, nu sa o ajute…”, e convins Gheorghe Badescu.

“Nu-mi imaginam sa nu vina nimeni sa-i dea un pahar cu apa, atata lume, timp de o saptamana, asa lume…”, se mira si Florina Antonescu, asistentul social al Primariei Ciocanesti.

Asistentii sociali au demarat o ancheta de urgenta si i-au intocmit dosar pensionarei pentru a o interna intr-un azil, unde va fi ingrijita si va primi tratament de specialitate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial