2 mai 2024
Pompierii dâmboviţeni, chemaţi de urgenţă! Vezi intervenţiile

Pompierii dâmboviţeni, chemaţi de urgenţă! Vezi intervenţiile

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit în comuna Crânguri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie materiale).

Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a pornit de la o sobă cu acumulare de căldură lăsată nesupravegheată.

Au ars: acoperişul magaziei pe o suprafaţă de cca.80mp, pereţii magaziei pe o suprafaţă de cca.70mp, obiecte mobilier, cca.90kg folie plastic şi materiale combustibile din componenţa unui motocultor şi un minigenerator.

Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor cinci solarii situate în imediata vecinătate;

• Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi pe strada Mihai Popescu din mun.Târgovişte pentru salvarea unui câine căzut într-un canal.

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 20 de solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri abdominale, lombare şi renale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial