20 aprilie 2024
Pompierii din Moreni, gest de omenie pentru suferinzii de la Casa Soarelui

Pompierii din Moreni, gest de omenie pentru suferinzii de la Casa Soarelui

pompmApropierea Sfintei Sărbători a Crăciunului ne oferă prilejul de a fi alături de semenii noştri şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care vrem să aducem mângâiere şi alinare celor aflaţi în suferinţă şi totodată să simţim bucuria de a oferi câte ceva din puţinul nostru celor defavorizaţi de un destin nedrept.

Se cunoaşte faptul că cea mai mare bucurie a copiilor de Sărbatori este să primească daruri de la Moş Crăciun.

Astfel, cadrele Detaşamentului de Pompieri Moreni, prin contribuţie proprie, au fost astazi „Ajutoarele Moşului” împărţind daruri micuţilor aflaţi în suferinţă de la Complexul de Servicii Sociale „Casa Soarelui” din Mun.Târgovişte.

A fost un moment cu adevărat emoţionant văzând bucuria din ochii celor 35 de copii la primirea cadourilor şi lacrimile din ochii pompierilor izvorâte din mulţumirea sufletească a ajutorării aproapelui.

Acţiunile umanitare desfăşurate cu ocazia marilor sărbători creştine (Naşterea şi Învierea Mântuitorului Isus Hristos) au devenit o tradiţie pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa, care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei noastre, a apropierii şi preocupării permanente faţă de semenii noştri.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial