19 aprilie 2024
POLIȚISTUL COSMIN CÂRSTIAN VA FI ÎNMORMÂNTAT SÂMBĂTĂ, ÎN LOCALITATEA BUTOIU DE SUS! Tânărul adunase multă durere în suflet!

POLIȚISTUL COSMIN CÂRSTIAN VA FI ÎNMORMÂNTAT SÂMBĂTĂ, ÎN LOCALITATEA BUTOIU DE SUS! Tânărul adunase multă durere în suflet!

cosmin-carstianMoartea polițistului Cosmin Cârstian i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut. Tânărul în vârstă de 25 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, în seara de 14 iunie, la scurtă vreme după ce intrase de serviciu.

Asupra motivelor care l-au determinat să facă necugetatul gest se fac tot felul de speculații: ba că s-a omorât din dragoste, ba că ar fi avut datorii, ba că nu mai făcea față atribuțiilor de serviciu.

Cert este că  a avut o copilărie extrem de nefericită și o tinerețe chinuită, măcinată de griji. Mama lui era bolnavă de cancer și ultimul leu din salariul lui Cosmin se ducea pe tratamentele ei.

Colegii spun că era foarte retras, închis și că îl convingeau cu greu să iasă din casă. Nimeni nu și-a imaginat că în sufletul lui se petreceau lucruri foarte grave.

Se pare că tânărul și-a premeditat gestul de multă vreme. Cu o lună în urmă, el i-ar fi spus fratelui său mai mic că-i vor rămâne toate lucrurile lui. La acel moment, băiatul nu a înțeles ce vrea să spună Cosmin.

Am aflat, de asemenea, că apartamentul în care polițistul a locuit împreună cu alți colegi și în care s-a împușcat a fost eliberat, aceștia refuzând să mai stea acolo.

Trupul lui Cosmin Cârstian va fi adus mâine după-amiază la Butoiu Sus, localitatea unde a crescut. Localnicii au fost atât de impresionați de drama lui, încât l-au convins pe preotul din sat să nu-l înmormânteze în spatele cimitirului, ci mai în față. De asemenea, oamenii ajută familia să pregătească cele necesare.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la Butoiu de Sus.

sursa – Cronica de Gaesti

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial