18 aprilie 2024
Administratorul public al comunei Vulcana Pandele, acuzat de limbaj trivial într-o instituţie publică şi semne obscene la adresa unei jurnaliste!

Administratorul public al comunei Vulcana Pandele, acuzat de limbaj trivial într-o instituţie publică şi semne obscene la adresa unei jurnaliste!

simion1Administratorul public al comunei Vulcana Pandele, Simion Bogdan, este acuzat de o tânără jurnalistă că a înjurat-o ca la uşa cortului în Primăria Târgovişte, fără ca nimeni să intervină. Potrivit jurnalistei, Simion, cercetat în trecut şi reţinut pentru presupuse fapte de şantaj la adresa primarilor, ulterior eliberat, a scos din arsenalul propriu “arme” demne de o confruntare în ringul de box, scrie ziarista pe site-ul propriu.

Este vorba despre Mădălina Popa, redactor Db24news.ro, ce se afla alături de Cornelia Dumitru, corespondent Agerpres, la Primăria Târgovişte pentru a-şi ridica nişte documente.

“Consilierul primarului Târgoviştei, Vlad Oprea, ne invită în birou pentru a ne înmâna hârtiile, moment în care îl surprindem pe numitul Simion Bogdan răsfoind documentele oficiale aflate într-un dosar pe biroul unuia dintre membrii cabinetului”, a scris ziarista pe site-ul propriu, db24news.ro
Remarca făcută de redactorul Db24news.ro, potrivit căreia nu este în regulă gestul lui Simion de a se uita prin documente oficiale, se pare că l-a scos din minţi pe acesta. Nici mai mult, nici mai puţin, Simion a pornit un atac furibund lansând o serie de cuvinte jignitoare la adresa ziaristei şocată de reacţia extrem de violentă a individului.
“Băga-mi-aş …. “,„Urâta ….”, „cretino”, “schiloado, ai 35 de kg” „eşti sluga lui…” şi alte expresii vulgare pe care nu le vom reproduce aici, toate au fost vărsate cu năduf de către Simion Bogdan la adresa ziaristei.
În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal.
sursa – targoviste.adevarul.ro
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial