28 aprilie 2024

Poliţiştii, razie în Târgovişte!

raziepPoliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte şi cei de la secţiile de poliţie rurală din arondare au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pentru asigurarea climatului de legalitate a mediului de afaceri, precum și pentru depistarea şi sancţionarea faptelor antisociale.

Astfel, în cadrul filtrelor instituite, poliţiştii au verificat 273 de persoane și au controlat 185 de autovehicule.

În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 18.650 de lei și a fost constatată o infracțiune la Legea 46/2008 privind Codul Silvic.

Din totalul amenzilor, 23 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991 și 3 pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, 108 participanţi la traficul rutier au fost amendaţi pentru abaterile comise, fiind reținute 6 permise de conducere și retras un certificat de înmatriculare.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată (material lemnos și țigarete), în valoare de 940 de lei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial