12 mai 2024

Accident la Valea Voievozilor! Şoferul a fugit de la faţa locului

accl4Poliţia rutieră atrage atenţia conducătorilor de autovehicule:

ALEGE VIAŢA! Respectă regulile de circulație!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au fost sesizați că pe raza localității Valea Voievozilor s-a produs un accident de circulație, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un conducător auto de 20 de ani, din Racovița, care avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, nu a adaptat viteza în curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unui pasager.

De asemenea, un șofer de 43 de ani, din Moțăieni, având o alcoolemie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, a acroșat un autoturism ce se afla parcat regulamentar pe raza localității.

Alți doi șoferi sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați în timp ce conduceau pe raza județului autoturisme ale căror autorizații provizorii de circulație erau expirate, ori care aveau exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

Totodată, polițiștii au oprit pentru control, pe raza localității Sălcioara, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0.82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial