28 martie 2024
Poliţiştii, pregătiţi şi antrenaţi de profesionişti să intervină rapid şi eficient

Poliţiştii, pregătiţi şi antrenaţi de profesionişti să intervină rapid şi eficient

COMUNICAT DE PRESĂ

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița vă informează:

Începând cu data de 2 august 2021, a fost înființat Serviciul Pregătire Profesională care asigură procesul de pregătire practică, formare profesională și evaluare a performanțelor polițiștilor dâmbovițeni.

Prioritatea acestei structuri constă în realizarea, monitorizarea, coordonarea și evaluarea pregătirii în domeniul intervenției polițienești pe cele patru linii de activitate, respectiv tactică polițienească, educație fizică și autoapărare, pregătire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, pregătire pentru conducerea autospecialelor de poliție.

De asemenea, cu sprijinul reprezentanților Filialei Dâmbovița a Crucii Roșii, polițiștii din Dâmbovița beneficiază de instruiri privind acordarea primului ajutor.

Activitățile de instruire a polițiștilor se realizează și cu sprijinul unor colaboratori, dintre care amintim Consiliul Județean Dâmbovița-Direcția Județeană de Sport și Tineret și primăriile localităților Titu și Aninoasa.

Stagiile de pregătire, organizate săptămânal, sunt destinate îndeosebi polițiștilor rutieri, de la ordine publică și transporturi.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial