8 mai 2024
Nărăvaș! A dat buzna peste fosta iubită, a spart geamurile mașinii și a amenințat-o

Nărăvaș! A dat buzna peste fosta iubită, a spart geamurile mașinii și a amenințat-o

Despărțirea pare să îi fi luat mințile unui bărbat de 36 de ani, din satul Glod, comuna Moroeni.

Individul este cercetat de polițiști pentru amenințare, violare de domiciliu, distrugere și nerespectarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu, după ce și-ar fi terorizat fostă iubită.

Femeia a făcut plângere la poliție că stă într-un stres continuu din cauza fostului concubin.

Deși avea emis împotriva lui un ordin de protecție provizoriu, bărbatul nu l-a respectat și a dat buzna din nou peste cea care l-a părăsit.

”În după-amiaza zilei de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul concubin al fiicei sale a încălcat ordinul de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat că un bărbat de 36 de ani, din Glod, ar fi pătruns fără drept în curtea unei locuințe din Glod, ar fi spart cu un obiect contondent geamurile unui autoturism, și-ar fi amenințat cu acte de violență fosta concubină, o femeie de 36 de ani, astfel încălcând măsurile stabilite printr-un ordin de protecție provizoriu emis la data de 10 octombrie a.c..

Ulterior, în urma continuării cercetărilor de către polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 13 octombrie, să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cel în cauză este cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu, distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial