6 februarie 2023

DÂMBOVIȚA: 1004 persoane, în izolare la domiciliu, 38 de persoane în carantină. Sancțiuni pentru cei care nu au fost găsiți acasă

coronaBULETIN DE PRESĂ

Astăzi, 21.03.2020, în județul Dâmbovița: • se află în izolare la domiciliu 1004 persoane asimptomatice • au ieșit din izolare la domiciliu 215 persoane • se află în carantină, în spațiile identificate în acest sens, 38 de persoane.

Precizăm că față de cele 54 de locuri disponibile, dintre care 38 ocupate, pentru nevoia de carantină instituționalizată, a fost suplimentată capacitatea de cazare cu un număr de 26 de locuri.

Sunt disponibile la acest moment 42 locuri. În ultimele 24 de ore, au acționat pe raza județului Dâmbovița 184 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 38 mixte cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița “Mircea cel Bătrân” în scopul verificării respectării măsurii de izolare la domiciliu.

Totodată, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 de lei. În continuare, pe raza întregului județ, sunt desfășurate activități, pentru verificarea și identificarea persoanelor care încalcă măsura izolării la domiciliu. Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză.

Au fost înregistrate astăzi 17 apeluri, până în acest moment, la numărul de telefon 0730.013381 în cadrul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița, efectuate de către șoferi de tir și persoane aflate în izolare la domiciliu în județul Dâmbovița. Totodată, în cursul zilei de astăzi, dintre cele 800 de măști disponibile pentru județul Dâmbovița, au fost distribuite prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița 100 de măști de protecție pentru Secția de Boli Infecțioase Târgoviște și 200 pentru Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița.

Alte date de interes public și măsuri adoptate, vor fi aduse la cunoștința publicului în cel mai scurt timp.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial