29 martie 2024
Poliţiştii le-au vorbit oamenilor despre consecințele negative ale consumului de droguri

Poliţiştii le-au vorbit oamenilor despre consecințele negative ale consumului de droguri

Sfaturi și recomandări utile pentru cetățeni

În zilele de 9 și 10 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Biroului Protecția Animalelor și un reprezentant de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Dâmbovița, au organizat activități pentru informarea cetățenilor care au participat la Festivalul Haidook Summer Fest.

Primul obiectiv al polițiștilor a constat în inițierea unor discuții cu cetățenii și distribuirea unor materiale cu conținut informativ-preventiv cu privire la consecințele negative ale consumului de substanțe pshioactive.

Ulterior, polițiștii de la Biroul Protecția Animalelor au continuat sesiunile de informare prin transmiterea normelor incidente protecției animalelor și a modificărilor aduse legislației.

De asemenea, polițiștii au atras atenția cetățenilor și cu privire la necesitatea asigurării corespunzătoare a bunurilor personale, a adoptării unui comportament responsabil, fiind adresate recomandări și pentru prevenirea faptelor comise cu violență.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial