15 mai 2021
Festival online pentru copiii talentați. Micuții au cântat și dansat de acasă

Festival online pentru copiii talentați. Micuții au cântat și dansat de acasă

62120000Copiii talentați nu au timp liber nici în această perioadă. La Târgoviște, de exemplu, organizatorii unui festival au decis ca ediția de anul acesta să se desfășoare online.

Concurenții au cântat și au dansat de acasă, totul, pentru a convinge juriul.

Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a cincea ediție, iar în condițiile actuale, organizatorii nu au anulat competiția, ci au mutat-o online.

Victor Mihalache, organizator: ”Un festival artistic pentru copii și tineret, are loc de acasă, de la fiecare și îi vedeți pe cei prezenți la această sesiune”.

”Bună dimineața! Bună dimineața, ce frumos sună, ce frumos se vede, mai ales că avem invitați din întreagă țară și din Republica Moldova, Germania, Serbia”.

Copiii au fost încântați că au avut totuși posibilitatea să participe la concurs și să arate cât sunt de talentați, chiar dacă au stat acasă.

Participant: ”Bună dimineața tuturor, îmi pare bine că sunt alături de dumneavoastră în această perioadă de criză”.

Fată la pian: ”Suntem săraci, plini de nevoi, Doamne ocrotește-i pe români, plini de amar, plânsu-nostru e-n zadar, Doamne, ocrotește-i pe români”.

Jurații au fost impresionați

Iar jurații au fost impresionați de momentele artistice pe care le-au urmărit în direct, cu ajutorul unei aplicații.

Femeie jurat: ”Din start a captat atenția, este superbă, este un exemplu frumos și pentru alți copii”.

Fată: ”La culcare și în tăcere, mângâieri, vobe de alint… mama, doar mama fără a fi datoare îți dă tot ce-n suflet are…”.

Femeie jurat: ”A știut să își aleagă locația, vreau să felicit pe Selena, pe Clara, au avut 2 metri pătrați, au ținut cont de ținută, de prezența scenică”.

Festivalul a durat timp de trei ore și jumătate. Toți participanții vor primi prin poștă diplome de participare, dar și premii.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial