19 aprilie 2024

Poliţiştii din Fieni, cu ochii pe şcoli!

difieni1Acţiuni ale poliţiştilor din Fieni pentru creşterea gradului de siguranţă în instituţiile de învăţământ din localitate

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării elevilor.

Astfel, poliţiştii au organizat sesiuni interactive cu elevii din cadrul unităţilor de învăţământ din localitate, adresându-le recomandări pentru prevenirea faptelor cu violenţă şi a furturilor, fiind distribuite şi materiale preventive în acest sens.

De asemenea, 9 elevi au fost depistaţi în timp ce absentau în mod nejustificat de la cursuri, fiind întocmite informări către instituţiile de învăţământ pentru dispunerea de măsuri conform competenţelor.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice prevăzute de Legea 61/1991.

Întrucât siguranţa elevilor constituie o prioritate pentru poliţia dâmboviţeană, poliţiştii vor desfăşura astfel de acţiuni pe raza întregului judeţ.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial