10 mai 2024

Poliţia Dâmboviţa – „INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI”

www.mariusbuga.ro_images_politia1COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea Campaniei „ INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI”

S-a lansat campania de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor. „INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI”. Aceasta a fost susţinută de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, structurile de prevenire a criminalităţii precum şi de reprezentanţi ai Groupama Asigurări.

            

Campania „INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI” se va desfăşura în perioada aprilie – septembrie 2014, la nivel naţional, şi are drept scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor şi tâlhăriilor.

Activităţile circumscrise acestei iniţiative vor viza transmiterea de recomandări cu caracter preventiv prin distribuirea unor materiale informativ-preventive, precum şi stabilirea unor întâlniri ale poliţiştilor de prevenire cu beneficiarii acestui proiect.

Astfel, pentru promovarea mesajelor campaniei la nivelul judeţului Dâmboviţa, încă de astăzi, vor fi distribuite flyere cu recomandări preventive şi 150 de afişe vor fi expuse la avizierele blocurilor, la sediile unităţilor de poliţie, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice.

În timpul distribuirii de materiale preventive, poliţiştii vor prezenta cetăţenilor şi o serie de măsuri de prevenţie privind protejarea patrimoniului propriu.

       

Groupama Asigurări este alături de Inspectoratul General al Poliţiei Române, implicit de Inspectoratul de  poliţie al Judeţului Dâmboviţa în acţiunile de prevenţie adresate cetăţenilor.

        

Parteneriatul dintre aceste instituţii este unul de durată şi a început în urmă cu 4 ani, iar proiectele derulate împreună au arătat importanţa acestor acţiuni. Prin intermediul campaniei „INFRACTORII TE POT CUNOAŞTE MAI BINE DECÂT CREZI”, cei vulnerabili vor afla cum să nu devină victimele ale infracţiunilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial